Видове рекламни дисплеи:

Алуминиеви дисплеи:

  1. Стреч рамки – изключително лека и функционална конструкция от алуминиев профил, възможност за монтаж на витрина, стена или висящи от тавана.
  2. Постер снап – лека конструкция от алуминиеви профили, които позволяват окачването на нестандартни рекламни плакати, възможност за монтаж на витрина, стена или висящи от тавана.
  3. Снап рамки – изработени от алуминиев профил със закръглени никелирани ъгли, гръб от полистирол и лице от антирефлексна ПВЦ плака. Елегантен дизайн. Подходящи за поставяне на всякакъв вид информация – постер, гравирана табелка и др, лесна и бърза промяна чрез отваряне на снап профила.
  4. Стопер двустранен, снап профил, никелирани ъгли, гръб от полистирол и лице от антирефлексна ПВЦ плака и крака от алуминиев профил. Подходящ за вътрешна и външна употреба. С възможност за бърза подмяна на постера, чрез отваряне на снап профила.
  5. Постер борд – едностранен, снап профил, никелирани ъгли, гръб от полистирол и лице от антирефлексна ПВЦ плака, крака от алуминиев профил. Подходяща за вътрешна и външна употреба. Бърза подмяна на постера чрез отваряне на снап профила. Възможност за допълнително позициониране на поставки за брошури, флаери, каталози и др.
  6. Многофункционален плексигласов дисплей за витрини – плексигласови джобове, изрязани в неправилна форма, термично огънати, прикрепени чрез метални холдери за стоманена проволка, закрепена към таван и под с метални обтегачи. Лесна подмяна на информацията. Броят на джобовете и техния размер са според желанията на клиента.

Банер дисплеи:

Банер дисплеите са едни от най-използваните дисплеи за промоции и презентации поради факта, че са лесни и удобни за обслужване. В сгънато положение размерите им са малки и това ги прави изключително мобилни. Някои от моделите са по-леки от 1 кг. Монтажът на медията е изключително лесен.

Рол дисплеи:

Рол дисплеите са банер дисплеи, които имат механизъм за прибиране на визията в основата посредством ролка с пружина. Те са много удобни при често сглобяване и разглобяване на стойката. Друго тяхно предимство е, че визията е защитена при разглобено положение и транспортиране. Рол дисплеите са с изключително ергономичен дизайн и заемат малко място в разгънато положение.

 

Изпрати запитване за тази услуга на e-mail: obelisk_design@abv.bg или тук: https://obelisk-bg.com/kontakti/